spuitlijm & contactlijm leverancier

Contactlijm in drukvaten en spuitbussen

snel geleverd tegen de scherpste prijs!

0 item(s)
Levering 1 werkdag
Hoge hechtwaarde
Levering vanaf fabriek
Laag gezondheidsrisico
Onderhoudsvrij
Start pakket
Wij leveren in NL en BE tegen de scherpste prijs!

contactlijm-completeset

meer info
Vragen?
E-mail
Een e-mail sturen kan eenvoudig

Zoek je contactlijm EPDM in drukvaten? Hier online verkrijgbaar!

Je kan heel voordelig contactlijm EPDM in drukvaten of spuitbussen gebruiken voor al je EPDM verlijmingen. Zowel voor alle Amerikaanse of Europese EPDM merken is deze contactlijm EPDM DS-708 te gebruiken. Ook op dit contactlijm EPDM product zit 10 jaar garantie. Dit contactlijm EPDM drukvat systeem is veel efficiënter dan een compressor systeem, snel werken met een zeer hoge hechtwaarde geeft dit contactlijm EPDM drukvat systeem de voorkeur bij de Nederlandse en Belgische EPDM verwerker. Profiteer na aanschaf direct van de vele voordelen van dit contactlijm EPDM drukvat systeem. Het financiële voordeel, het vertrouwen, de hoge hechtwaarde en de snelheid van werken zullen je verbazen.vele contactlijm epdmDe contactlijm EPDM is beschikbaar in drukvaten en spuitbussen.


Voor grote klussen kan je de contactlijm EPDM DS-708 in een drukvat krijgen en voor je kleinere werkzaamheden is de contactlijm EPDM in een 750ml spuitbus verkrijgbaar. Contactlijm EPDM in een drukvat systeem wordt sinds 10 jaar op de EPDM markt aangeboden. Wij leveren deze DS-708 contactlijm EPDM aan jou als professionele eindgebruiker en aan diverse EPDM leveranciers. Kortom bij ons koop je de contactlijm EPDM altijd voordelig direct af fabriek met een zeer snelle levertijd van 1 werkdag.contact lijm in een spuitbusOnline snel en voordelig je contactlijm EPDM bestellen.


Door het online bestellen van je contactlijm EPDM profiteer je van onze scherpe prijzen voor alle drukvaten maar ook onze accessoires, zoals bijvoorbeeld de onmisbare handwalsen voor het verkrijgen van een sterke EPDM lijm verbinding. De combinatie van de DS-708 contactlijm EPDM met de juiste handwals is ijzersterk. Vertrouwen in je contactlijm EPDM krijg je door het gebruiken van producten met een zeer hoge hechtwaarde en duurzaamheid. Bekijk onze website en profiteer direct van alle voordelen van het contactlijm EPDM systeem.


Voordelen van contactlijm EPDM:

  • te gebruiken voor alle EPDM typen
  • hoge hechtwaarde en hittebestendigheid
  • geschikt voor o.a. EPDM (Amerikaans en Europees), TPO
  • mobiel systeem, onderhoudsvrij en geen lijm afval
  • laagste gezondheid risicoSpuitlijmconcurrent.nl

Helderseweg 1E
1815AB Alkmaar
NEDERLAND
info@spuitlijmconcurrent.nl


Extra informatie over andere toepassingen:
Klik hier voor epdm lijm
Klik hier voor spuitlijm kopen

Klik hier voor epdm lijm kopen
Klik hier voor epdm contactlijm
Klik hier voor contactlijm
Klik hier voor contact lijm

Start pakket
Wij leveren in NL en BE tegen de scherpste prijs!

contactlijm-completeset

meer info
Vragen?
E-mail
Een e-mail sturen kan eenvoudig

  • online spuitlijm bestellen