spuitlijm & contactlijm leverancier

Contactlijm in drukvaten en spuitbussen

snel geleverd tegen de scherpste prijs!

0 item(s)
Levering 1 werkdag
Hoge hechtwaarde
Levering vanaf fabriek
Laag gezondheidsrisico
Onderhoudsvrij
Start pakket
Wij leveren in NL en BE tegen de scherpste prijs!

contactlijm-completeset

meer info
Vragen?
E-mail
Een e-mail sturen kan eenvoudig

Drukvat voor spuitlijm, online bij spuitlijmconcurrent.nl

Met een drukvat kun je heel eenvoudig en snel je verlijming doen. Als je met een drukvat gaat verlijmen gen je veel voordelen zoals geen lijm afval en geen lijm verlies. Daarnaast kan je heel nauwkeurig je materialen verlijmen zonder geluid overlast of stank. Een drukvat spuitlijm systeem kan je met een minimale aanschaf prijs kopen via onze website. De spuit set kan je telkens weer op een nieuw spuitlijm drukvat aansluiten. Als je eenmaal met dit spuitlijm drukvat systeem hebt gewerkt zal je zien dat met een compressor systeem of met een blik lijm kwasten totaal uit de tijd en achterhaald is. Kies voor schoon en duurzaam werken via een spuitlijm drukvat systeem. Al onze spuitlijmen worden geleverd met het laagste gezondheidsrisico mogelijk in een drukvat. Bestel je drukvat of stuur ons je vraag per mail.

drukvat afbeelding

Waarom een drukvat systeem met EPDM lijm het beste werkt?


Als je met EPDM lijm uit een drukvat systeem werkt, ben je heel veilig en voordelig aan het werk. Je hoeft niet meer met een ingewikkeld duur compressor EPDM lijm systeem het dak op. De EPDM lijm van ons geeft geen geluidsoverlast en lijm afval. Je werkt schoon, snel en zonder lijm verlies met een mobiel EPDM lijm systeem. Heel eenvoudig voor je om mee te nemen op een dak of carport.


Je kan kiezen uit een 22 liter spuitlijm drukvat of spuitbussen.


Het meest efficiënte spuitlijm systeem is een drukvat systeem. Je drukvat is altijd direct spuit klaar en mobiel mee te nemen naar elke klus of te gebruiken in je werkplaats. Doordat de spuitlijm in het drukvat zit en niet in contact komt met lucht is de houdbaarheid zeer lang en hard de spuitlijm ook niet uit in het drukvat. Je oude drukvat is na het leeg spuiten oud ijzer en geeft dus geen schadelijk afval. Het is heel handig om een tweede drukvat achter de hand te houden, zodat je direct een nieuw spuitlijm drukvat kan aansluiten als je eerste drukvat leeg is.
drukvat met spuitbus

Online je spuitlijm drukvat bestellen voor al jouw toepassingen!

Door je spuitlijm drukvat online te bestellen zorg je ervoor dat je altijd profiteert van een zeer scherpe prijs. Bij ons koop je een spuitlijm drukvat direct af fabriek met een zeer snelle levertijd. Wij leveren aan veel professionele spuitlijm drukvat gebruikers en groothandels in Duitsland, België en Nederland. De kwaliteit van al onze spuitlijm in een drukvat is verzekerd. Wij leveren je spuitlijm drukvat van DASA International voor diverse toepassingen, zodat je het vertrouwen hebt in een perfect werkend spuitlijm drukvat met een zeer hoge hechtwaarde.

Voordelen van een drukvat:

  • je spuitlijm heeft een heel lange houdbaarheid
  • zeer hoge hechtwaarde en hittebestendigheid
  • laagste gezondheidsrisico
  • geschikt diverse toepassingen, zie onze homepage
  • mobiel systeem, onderhoudsvrij en geen lijm afval

Spuitlijmconcurrent.nl
Helderseweg 1E
1815AB Alkmaar
NEDERLAND
info@spuitlijmconcurrent.nl

Extra informatie over andere toepassingen:
Klik hier voor spuitlijm kopen
Klik hier voor epdm lijm kopen
Klik hier voor epdm contactlijm
Klik hier voor contact lijm
Klik hier voor contactlijm

Start pakket
Wij leveren in NL en BE tegen de scherpste prijs!

contactlijm-completeset

meer info
Vragen?
E-mail
Een e-mail sturen kan eenvoudig

  • online spuitlijm bestellen