Levering met één werkdag
Hoge hechtwaarde
Onderhoudsvrij
Laag gezondheidsrisico
Levering vanaf fabriek

Startpakket

Ken je onze producten nog niet? Dan adviseren we je gebruik te maken van ons startpakket

Inhoud
22,1 liter Spuitlijm Drukvat
Spray Gun Eco
Spuit Slang 5000mm

Ga eenvoudig van start

Vragen?

Wij staan je graag te woord voor al je vragen

Verzend
je vraag

EPDM lijm nodig? Bestel voordelig online!

Je kan met ons lijm drukvat DS-708 of een 750ml spuitbus DS-702 kwaliteit heel eenvoudig al je EPDM dak werkzaamheden duurzaam en krachtig verlijmen. Ons drukvat systeem kan je gebruiken voor hele grote dak oppervlakten tot bijvoorbeeld kleine carport werkzaamheden. Je werkt dan met een zeer voordelig en handig drukvat systeem dat geen onderhoud nodig heeft en een zeer hoge hechtwaarde heeft. Wij leveren dit EPDM lijm systeem al 18 jaar aan vele tevreden EPDM verwerkers zoals dakdekkers, tuinhuis fabrikanten, aannemers en klusbedrijven. Maak gebruik van ons zeer voordelige startpakket!Voordelen Spuitlijmconcurrent I drukvaten en spuitbussen

  • Zeer hoge hechtwaarde, geen lijm afval
  • Verlijmt alle EPDM merken en soorten
  • Verkrijgbaar in 750ml spuitbussen en 22L drukvaten
  • Voor o.a. EPDM, TPO, ook geschikt als primer
  • tot 90ºC hittebestendig
  • Geen onderhoud en lijm afval
  • Aflevering met 1 werkdag in NL en BE

Waarom EPDM lijm in een drukvat systeem het beste werkt?


Als je met EPDM contactlijm uit een drukvat systeem werkt, ben je heel veilig en voordelig aan het werk. Je hoeft niet meer met een ingewikkeld duur compressor systeem het dak op. Het lijm drukvat systeem van ons geeft geen geluidsoverlast en lijm afval. Je werkt schoon, snel en zonder lijm verlies met een mobiel lijm systeem. Heel eenvoudig voor je om mee te nemen op een dak of carport.


Je kan alle EPDM merken met onze EPDM contactlijm verwerken!De lijm kan je gebruiken voor alle Amerikaanse en Europese EPDM merken. Bij welke leverancier je de EPDM koopt maakt ook helemaal niets uit. De lijm die je bij ons koopt geeft vertrouwen door zijn zeer hoge hechtwaarde en uitstekende eigenschappen. Daarnaast geven wij je de scherpste starterspakket prijs en de snelste levertijd, namelijk 1 werkdag in geheel België en Nederland. Je kan bij ons eenvoudig en snel online je bestelling plaatsen, alle technische informatie over al onze lijmen is eenvoudig te downloaden. Succes met je EPDM werkzaamheden.


EPDM lijm voor de professionele gebruiker en de eindgebruiker.


De contactlijm die wij leveren aan jou als professional of als eindgebruiker is beschikbaar in een 22 liter drukvat (DS-708) en een 750ml spuitbus (DS-702). Via het startpakket kan je direct snel en voordelig starten met EPDM verlijmen. Deze specifieke lijm kwaliteit leveren wij ook aan diverse dakmaterialen groothandels in zowel Nederland als België. Kortom je bent verzekerd van een goede lijm kwaliteit voor je EPDM werkzaamheden.Ga je duurzaam verlijmen met onze EPDM contactlijm?


Al onze lijmen voldoen aan alle eisen die Europees gesteld worden. Wij verkopen lijmen aan onze afnemers die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Als je een drukvat of spuitbus leeg hebt gespoten en volgens de voorschriften verwerkt dan blijft er alleen nog oud ijzer over. Werk met onze ijzersterke lijm kwaliteit en werk samen met ons aan de toekomst. Bekijk ons speciale startpakket aanbieding en ga met ons de samenwerking aan!


Moet je EPDM dakbedekking muurvast zitten?


Met ons DS-708 contactlijm drukvat bereik je een ijzersterke hechtwaarde van al je EPDM dakbedekking op diverse ondergronden. Spuit zowel je EPDM als ondergrond voor 100% met onze contactlijm in en verbind de EPDM op de ondergrond als de lijm droog is. Met een speciale handwals voor EPDM uit ons assortiment kan je direct het EPDM strak walsen. Hierdoor bereik je een optimaal en strak resultaat voor je klant.


Verlijm zonder problemen snel en eenvoudig je EPDM folie!Door dit mobiele contactlijm drukvat systeem kan je direct al je EPDM folie verlijmen. Van te voren of achteraf is er geen onderhoud aan dit professionele systeem nodig. De lijm blijft altijd goed in het drukvat en je hoeft niets schoon te maken. Wij leveren deze lijm kwaliteit al jaren aan dakdekkers, hoveniersbedrijven en bouwbedrijven. Profiteer ook van de voordelen van een drukvat systeem boven een compressor systeem of blik lijm.
Spuitlijmconcurrent.nl | spuitbussen en drukvaten
Lijm in drukvaten en spuitbussen snel geleverd tegen de scherpste prijs.

 

Startpakket

Ken je onze producten nog niet? Dan adviseren we je gebruik te maken van ons startpakket

Inhoud
22,1 liter Spuitlijm Drukvat
Spray Gun Eco
Spuit Slang 5000mm

Ga eenvoudig van start

Vragen?

Wij staan je graag te woord voor al je vragen

Verzend
je vraag

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw.

STERKE lijm, SNEL geleverd

Laag gezondheidsrisico Onderhoudsvrij Hoge hechtwaarde Levering met één werkdag
Algemene voorwaarden Sitemap SpuitlijmConcurrent BV