spuitlijm & contactlijm leverancier

Contactlijm in drukvaten en spuitbussen

snel geleverd tegen de scherpste prijs!

0 item(s)
Levering 1 werkdag
Hoge hechtwaarde
Levering vanaf fabriek
Laag gezondheidsrisico
Onderhoudsvrij
Start pakket
Wij leveren in NL en BE tegen de scherpste prijs!

contactlijm-completeset

meer info
Vragen?
E-mail
Een e-mail sturen kan eenvoudig

Zoek je contact lijm in een drukvat? Spuitlijmconcurrent!

Je kan contact lijm ook gebruiken uit een drukvat systeem. Je hebt geen lijm verlies en afval meer. De contact lijm in een drukvat is altijd direct gebruiksklaar zonder onderhoud en schoonmaken. Kortom met contact lijm in een drukvat gebruiken heb je direct een financieel voordeel en je werkzaamheden gaan sneller en schoner. Via onze homepage kan je alle informatie over dit contact lijm systeem teruglezen en alle contact lijm kwaliteiten bekijken en de juiste contact lijm kwaliteit voor jouw werkzaamheden aanschaffen. De spuit set voor de contact lijm hoef je maar eenmalig aan te schaffen, dit is een zeer lage eenmalige aanschaf prijs.onze contact lijmContact lijm in een drukvat voor al je lijm klussen.


Voor alle contact lijm werkzaamheden is dit drukvat systeem te gebruiken. Voor het verlijmen van o.a. EPDM, plaatmaterialen, stoffering materialen, isolatiematerialen op diverse ondergronden. De contact lijm is ideaal voor kleine klussen vanwege het heel nauwkeurig kunnen spuiten en voor hele grote projecten vanwege de snelheid waarmee je de contact lijm kan spuiten. Door het werken met dit contact lijm systeem reduceer je ook de overlast voor omstanders, omdat dit contact lijm systeem geen geluidsoverlast geeft en het laagste gezondheidsrisico heeft. Kortom bekijk onze homepage en zoek de juiste contact lijm kwaliteit voor jouw werkzaamheden. We horen graag van joucontact lijm in een spuitbusBestel je contact lijm snel en voordelig online!


Door online je contact lijm in een drukvat te bestellen profiteer je direct van onze levering af fabriek met 1 werkdag door geheel België en Nederland. De prijzen van de contact lijm zijn zeer scherp en door onze lage overhead kosten profiteer je hier direct van. Bekijk de werking systeem op onze website en zie hoe eenvoudig en nauwkeurig dit contact lijm drukvat systeem voor jou werkt. Alle voordelen van dit contact lijm drukvat systeem zijn hier ook terug te lezen. Online contact lijm bestellen geeft je nu eenmaal voordeel en gaat heel snel en eenvoudig.


Voordelen van contact lijm in een drukvat:

  • snel drogend, hoge hechtwaarde
  • direct plakken, geen tijd verlies
  • o.a. EPDM, plaatmaterialen, stoffen, leer, polyether, vilt, textiel
  • tot 105ºC hittebestendig
  • laag gezondheidsrisicoSpuitlijmconcurrent.nl

Helderseweg 1E
1815AB Alkmaar
NEDERLAND
info@spuitlijmconcurrent.nl


Extra informatie over andere toepassingen:
Klik hier voor epdm lijm
Klik hier voor spuitlijm kopen

Klik hier voor epdm lijm kopen
Klik hier voor epdm contactlijm
Klik hier voor contactlijm

Start pakket
Wij leveren in NL en BE tegen de scherpste prijs!

contactlijm-completeset

meer info
Vragen?
E-mail
Een e-mail sturen kan eenvoudig

  • online spuitlijm bestellen