Levering met één werkdag
Hoge hechtwaarde
Onderhoudsvrij
Laag gezondheidsrisico
Levering vanaf fabriek

Startpakket

Ken je onze producten nog niet? Dan adviseren we je gebruik te maken van ons startpakket

Inhoud
22,1 liter Spuitlijm Drukvat
Spray Gun Eco
Spuit Slang 5000mm

Ga eenvoudig van start

Vragen?

Wij staan je graag te woord voor al je vragen

Verzend
je vraag

Sterke betonlijm

Je kan met onze DS-408 betonlijm diverse materialen zoals bijvoorbeeld tapijt, diverse rubbers, isolatiematerialen of EPDM op beton verlijmen. Met het DS-408 betonlijm spuitlijm systeem kan je direct al je materialen met een hoge hechtwaarde en hittebestendigheid verlijmen. Deze betonlijm is onderhoudsvrij en geeft geen lijm verlies. Door het speciale spuit pistool kan je de betonlijm heel fijn en nauwkeurig aanbrengen. De betonlijm is daardoor zowel zeer fijn als heel breed te verspuiten. Het DS-408 betonlijm systeem werkt sneller en schoner dan een compressor systeem of een blik lijm. Daarnaast is het prijsvoordeel meegenomen. Bekijk het startpakket en gebruik dit efficiënte spuitlijm systeem direct als je betonlijm nodig hebt.Hoe snel werkt je betonlijm drukvat systeem!

Het DS-408 betonlijm drukvat systeem sluit je eenmalig aan op een spuit slang en een spuit pistool. Daarna hoef je alleen maar de lege drukvaten betonlijm te wisselen voor een vol drukvat betonlijm. Je werkt met het betonlijm drukvat systeem schoon en onderhoudsvrij. Daarnaast kan je door het mobiele karakter van je betonlijm drukvat systeem overal betonlijm verwerken. Het leggen van EPDM op een dak of het leggen van tapijt op een trap. Dit mobiele betonlijm drukvat systeem neem je overal mee naar toe en is direct spuit klaar. De betonlijm is te verkrijgen in 22 liter drukvaten en 500ml spuitbussen. Bekijk alle voordelen van de betonlijm op onze website.Eigenschappen DS-408 betonlijm

  • laagste gezondheidsrisico
  • zeer hoge hechtwaarde
  • snel drogend, circa 2 minuten
  • niet chloor houdend (NC)
  • lange opentijd, maximaal 1 uur


Toepassingen DS-408 betonlijm

  • stoffen, leer, polyether, (onder) tapijt, vilt, textiel
  • diverse metalen, karton, rubber, beton etc.
  • o.a. glaswol, mineraalwol en andere isolatiematerialen

 

 

De DS-408 betonlijm is te verkrijgen als startpakket!

Je kan direct een zeer voordelig startpakket aanschaffen van de DS-408 betonlijm. Naast het betonlijm drukvat ontvang je een sterk RVS pistool met een spuit slang. Je betonlijm systeem is eenvoudig aan te sluiten en direct spuit klaar. Daarnaast ontvang je nog een 500ml citrus cleaner spuitbus om lijmresten, vuil en vet snel weg te halen. Voor het gemak en kleine klusjes is een 500ml spuitbus DS-402 toegevoegd. Kortom je betonlijm startpakket geeft je voordeel in het werken en een financiële meevaller. Bekijk direct je nieuwe betonlijm startpakket!

Startpakket

Ken je onze producten nog niet? Dan adviseren we je gebruik te maken van ons startpakket

Inhoud
22,1 liter Spuitlijm Drukvat
Spray Gun Eco
Spuit Slang 5000mm

Ga eenvoudig van start

Vragen?

Wij staan je graag te woord voor al je vragen

Verzend
je vraag

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw.

STERKE lijm, SNEL geleverd

Laag gezondheidsrisico Onderhoudsvrij Hoge hechtwaarde Levering met één werkdag
Algemene voorwaarden Sitemap SpuitlijmConcurrent BV