spuitlijm & contactlijm leverancier

Contactlijm in drukvaten en spuitbussen

snel geleverd tegen de scherpste prijs!

0 item(s)
Levering 1 werkdag
Hoge hechtwaarde
Levering vanaf fabriek
Laag gezondheidsrisico
Onderhoudsvrij
Start pakket
Wij leveren in NL en BE tegen de scherpste prijs!

contactlijm-completeset

meer info
Vragen?
Stuur eenvoudig een mail

Werking systeem

Hoe werkt je spuitlijm drukvat systeem?

Je kan de werking van een spuitlijm drukvat het beste vergelijken met een lijm spuitbus.
In het drukvat zitten onder andere rubber en drijfgas. Door het aansluiten van een specifieke rubberen slang en bijbehorend spuit pistool kan er direct met spuitlijm gespoten en gewerkt worden. Door deze unieke werking wordt het drukvat helemaal leeg gespoten. Kortom je hebt geen uitharding en verlies van lijm. De rubberen slang en het spuit pistool worden eenmalig aangeschaft en elke keer weer op een nieuw drukvat aangesloten.

Hoe sluit je het spuitlijm drukvat systeem aan?

De volgende artikelen heb je nodig om met een spuiltijm drukvat systeem te werken. Een 22 liter spuitlijm drukvat een goedgekeurd spuit pistool en spuit slang. Het spuit pistool bevestig je met een bako aan de spuit slang. Daarna kan je de spuit slang aan het spuitlijm drukvat bevestigen. Door de kraan van de container rustig open te draaien wordt het spuitlijm drukvat systeem gebruiksklaar.

Hoe wissel je een spuitlijm drukvat?

Je kan het spuitlijm drukvat volledig leeg spuiten.
Daarna draai je de kraan van het spuiltijm drukvat dicht en knijp je het spuit pistool nog eenmaal in om de druk van de spuit slang te halen. Ontkoppel de spuit slang van het lege drukvat en sluit deze aan op een nieuw drukvat. Hierna kan je direct de kraan weer rustig opendraaien en je werkzaamheden hervatten.

Voor alle details van dit efficiente spuitlijm drukvat systeem verwijs ik je naar het Technische informatieblad dat bij elke drukvat kwaliteit is terug te vinden op de homepage!

 

 

 

 

 

 

Start pakket
Wij leveren in NL en BE tegen de scherpste prijs!

contactlijm-completeset

meer info
Vragen?
Stuur eenvoudig een mail

  • online spuitlijm bestellen