spuitlijm & contactlijm leverancier

Contactlijm in drukvaten en spuitbussen

snel geleverd tegen de scherpste prijs!

0 item(s)
Levering 1 werkdag
Hoge hechtwaarde
Levering vanaf fabriek
Laag gezondheidsrisico
Onderhoudsvrij
Start pakket
Wij leveren in NL en BE tegen de scherpste prijs!

contactlijm-completeset

meer info
Vragen?
E-mail
Een e-mail sturen kan eenvoudig

Gebruik je al tapijt lijm in een drukvat?

Onze tapijt lijm DS-408 is ideaal voor al je tapijt werkzaamheden. Voor het snel en voorde-lig leggen van tapijt op vloeren en trappen. Je kan onze tapijt lijm ook gebruiken voor het verlijmen van tapijten en andere materialen op wanden en plafonds. Als je de DS-408 tapijt lijm gebruikt profiteer je direct van snel en schoon werken met een tapijt lijm die een zeer hoge hechtwaarde heeft. Onze tapijt lijm heeft het laagste gezondheidsrisico, kortom duur-zaam werken met onze DS-408 tapijt lijm is de toekomst. Vraag per mail naar het start pakket om snel en voordelig te beginnen met het gebruiken van de tapijt lijm voor al je stof-feer klussen.

tapijtlijm afbeelding

Een trap stofferen met tapijt lijm is de beste en snelste optie


Je kan met een tapijt lijm in een drukvat zonder overlast voor derden al je tapijt lijm klus-sen snel en nauwkeurig afwerken. Dit in combinatie met een zeer hoge hechtwaarde en het laagste gezondheidsrisico maken dit systeem favoriet binnen de stoffering markt om tapijt lijm klussen uit te voeren op projecten en bij de mensen thuis. Het pistool kan je heel breed zetten voor grote oppervlaktes en heel smal voor het precies inspuiten van kleine randen en hoeken. Gebruik je nog geen tapijt lijm in een drukvat bekijk dan de voordelen van dit tapijt lijm systeem en maak gebruik van het start pakket.


HPL lijm in een drukvat voordelen:

  • te gebruiken voor alle HPL merken en diktes
  • zeer hoge hechtwaarde en hittebestendigheid
  • mobiel systeem, onderhoudsvrij en geen lijm afval
  • tot 90ºC hittebestendig

Hoe gebruik je tapijt lijm in een drukvat systeem?


Je kan met het tapijt lijm drukvat systeem heel snel grote oppervlaktes inspuiten. Zorg wel dat je volle banen spuit en niet van te ver af, zodat je een soort spinnen web patroon ziet. Zolang je tapijt lijm in een drukvat systeem gebruikt en hier volle banen mee spuit bereik je een zeer hoge hechtwaarde. De tapijt lijm wordt per productie gecontroleerd op kwaliteit. Bij onze tapijt lijm kan je hier dus op vertrouwen. Het lezen van het verwerkingsvoorschrift van de tapijt lijm voor gebruik is een must. Dit in combinatie met het technische blad van de tapijt lijm en je bent een echte lijm professional geworden. Bekijk de voordelen van ta-pijt lijm en koop het start pakket!

Spuitlijmconcurrent.nl

Helderseweg 1E
1815AB Alkmaar
NEDERLAND
info@spuitlijmconcurrent.nl

Extra informatie over andere toepassingen:
Klik hier voor spuitlijm kopen
Klik hier voor hpl lijm
Klik hier voor epdm lijm kopen
Klik hier voor epdm contactlijm
Klik hier voor contactlijm
Klik hier voor contact lijm

Start pakket
Wij leveren in NL en BE tegen de scherpste prijs!

contactlijm-completeset

meer info
Vragen?
E-mail
Een e-mail sturen kan eenvoudig

  • online spuitlijm bestellen