Levering met één werkdag
Hoge hechtwaarde
Onderhoudsvrij
Laag gezondheidsrisico
Levering vanaf fabriek

Startpakket

Ken je onze producten nog niet? Dan adviseren we je gebruik te maken van ons startpakket

Inhoud
22,1 liter Spuitlijm Drukvat
Spray Gun Eco
Spuit Slang 5000mm

Ga eenvoudig van start

Vragen?

Wij staan je graag te woord voor al je vragen

Verzend
je vraag

Tapijtlijm of een vloerlijm gebruiken | Koop voordelig!

Ons 22 liter lijm drukvat DS-408 en de 500ml spuitbus DS-404 zijn ideaal voor al je tapijt en vloer werkzaamheden. Je kan onze lijm gebruiken voor het verlijmen van tapijten en andere materialen op wanden, vloeren en plafonds. Als je het drukvat systeem gebruikt profiteer je direct van snel en schoon werken met een lijm die een zeer hoge hechtwaarde heeft. Onze vloerlijm heeft het laagste gezondheidsrisico, kortom duurzaam werken met onze DS-408 en DS-404 lijm is de toekomst. Kijk op onze website naar het voordelige startpakket en de handige spuitbussen. Begin snel en werk professioneel met onze lijmen voor al je project of woning stoffeer klussen. Levering met 1 werkdag in geheel Nederland en België.

vloerlijm of tapijtlijm online kopen

Voordelen om te kopen bij Spuitlijmconcurrent

  • Extra snel drogend, hoge hechtwaarde
  • O.a. tapijt, stoffen, vilt, polyether, rubber en metalen
  • Tot 90ºC hittebestendig
  • Laagste gezondheidsrisico
  • De voordeligste prijzen door online bestellen
  • Levertijd 1 werkdag en snel besteld

Je trap stofferen met een drukvat tapijtlijm is het meest efficiënt


Je kan met een vloerlijm in een drukvat zonder overlast voor derden al je klussen snel en nauwkeurig afwerken. Dit in combinatie met een zeer hoge hechtwaarde en het laagste gezondheidsrisico maken dit systeem favoriet binnen de stoffering markt om klussen uit te voeren op projecten en bij de mensen thuis. Het pistool kan je heel breed zetten voor grote oppervlaktes en heel smal voor het precies inspuiten van kleine randen en hoeken. Gebruik je nog geen lijm in een drukvat bekijk dan de voordelen van dit drukvat systeem en maak gebruik van het startpakket.Hoe gebruik je vloerlijm in een drukvat systeem?


Je kan met het lijm drukvat systeem heel snel grote oppervlaktes inspuiten. Zorg dat je volle banen spuit die elkaar niet overlappen, daarnaast houd je het spuitpistool circa 15-20cm boven het in te spuiten oppervlak. Zolang je tapijtlijm in een drukvat systeem gebruikt en hier volle banen mee spuit bereik je een zeer hoge hechtwaarde. De lijm wordt per productie gecontroleerd op kwaliteit. Het lezen van het verwerkingsvoorschrift van de lijm voor gebruik is een must. Dit in combinatie met het technische blad van de lijm en je bent een echte professional geworden.


Geen lijm afval als je onze tapijtlijm gebruikt.


Doordat een spuitbus en drukvat gesloten verpakkingen zijn kan er geen lucht bijkomen. Hierdoor blijft je lijm heel lang goed houdbaar en hard de lijm niet uit. Je gebruikt de lijm tot de laatste druppel en je hebt geen afval dat je speciaal moet afvoeren zoals lijmen uit een emmer of blik. Daarnaast werk je met een goedgekeurd product volgens EU normering. Werk daarom duurzaam met oog voor je gezondheid en toekomst!


Gebruik ook een handwals bij je vloerlijm om aan te drukken!Speciaal om je lijm verbinding zo krachtig mogelijk te maken bieden wij handwalsen in diverse afmetingen aan. De Handwals medium en Handwals large zijn perfecte handwalsen om je tapijt op trappen, wanden en vloeren aan te drukken. Hierdoor verzeker geef je de klant een perfecte afwerking van je werk. Zeker bij moeilijke hoeken is het extra aandrukken met een wals een must. De handwalsen zijn mee te bestellen bij en startpakket of los via onze webshop.


Hoe ga je met een tapijtlijm of vloerlijm drukvat om!


Als je een startpakket hebt aangekocht is het aansluiten van alle onderdelen het belangrijkste. Met een bako sluit je de spuit slang aan op het spuit pistool en de kraan van het lijm drukvat. Verzeker jezelf dat alles goed is aangesloten en er geen speling in de fittingen meer zit. Daarna kan je de kraan van het lijm drukvat rustig opendraaien. Het lijm systeem is klaar voor gebruik. Laat de kraan van het drukvat altijd openstaan. Doe je dit niet dan hard de lijm in de spuit slang uit. Na elke klus draai je het pistool met de moer achter de spuit hendel dicht voor de veiligheid.


Spuitlijmconcurrent
Lijm in drukvaten en spuitbussen snel geleverd tegen de scherpste prijs.
Helderseweg 1E
1815AB Alkmaar
NEDERLAND
info@spuitlijmconcurrent.nl

Startpakket

Ken je onze producten nog niet? Dan adviseren we je gebruik te maken van ons startpakket

Inhoud
22,1 liter Spuitlijm Drukvat
Spray Gun Eco
Spuit Slang 5000mm

Ga eenvoudig van start

Vragen?

Wij staan je graag te woord voor al je vragen

Verzend
je vraag

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw.

STERKE lijm, SNEL geleverd

Laag gezondheidsrisico Onderhoudsvrij Hoge hechtwaarde Levering met één werkdag
Algemene voorwaarden Sitemap SpuitlijmConcurrent BV